Șeful de la Direcția transport, Oleg Poiata a fost dat afară de la ședința operativă a serviciilor primăriei. Se întâmplă după a doua tentativă de prezentare în Power Point a soluțiilor pentru fluidizarea traficului rutier în municipiul Chișinău. Silvia Radu: „Vă rog să ieșiți, eu sunt șeful”.

Domnule Poiată, ieșiți dacă nu înțelegeți, am să vă dau afară. – Păi lăsați-mă să explic. – Nu am nevoie. – Vă rog frumos să vă sculați și să ieșiți. Eu sunt șeful dvs. Domnule Poiata, sunteți surd sau ce?”, a declarat Silvia Radu, primarul interimar al Chișinăului.

Schimbul de replici tăioase a intervenit pentru că Silvia Radu a rămas nemulțumită de modul în care șeful de la transport a prezentat soluțiile de îmbunătățire a circulației transportului în capitală.

Toți șefii de direcție vor să fie auziți. Pentru că avem unele probleme care trebuie să fie expuse public.
Pentru propuneri de fluidizare a traficului sunt termene pentru că la fiecare soluție trebuie proiect.
”, a declarat Oleg Poiată, șed direcția transport, primăria Chișinău.

Nu faceți aici „piața centrală” dacă aveți de expus ceva o să veniți la bine în cabinet să vă expuneți. Nu mai aveți timp și nu am timp nici eu să stau să ascult ce o să îmi spuneți dvs. explicații și justificări. ”, a replicat Silvia Radu, primar interimar de Chișinău.

În cele din urmă, Oleg Poiată a plecat. Acesta a încercat și lunea trecută să propună o serie de propuneri cu privire la fluidizarea traficului în Chișinău, dar la fel, nu a reușit să o impresioneze pe Silvia Radu.

Eu nu știu ce trebuie aici să fie prezentat ca să-I placă doamnei Radu”, susține Poiată.

Reporter: Parascovia Spic
Imagini: Tudor Bigu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!