/VIDEO/ Schimb de replici dure la Primărie. Radu: „Ieșiți afară. Sunteți surd sau ce? Eu sunt șeful dvs”

27 noiembrie 2017, ora 10:07

Silvia Radu i-a replicat lui Poiată că acesta ar fi prezentat o listă de probleme în locul unor soluții, așa cum aceasta i-ar fi solicitat: „Nu faceți aici piața centrală. Dacă vreți să vă expuneți o să veniți la mine în cabinet și o să îmi spuneți ce aveți de spus”.

Poiată a încercat să o contrazică și să prezinte unele informații pe care le-a pregătit pentru ședința operativă: „Nu e suficient să aduceți acuzații. Data trecută mi s-a reproșat că e prea lungă prezentarea. Acum am luat și am scurtat prezentarea și am indicat și termenii, însă aceștia depind de sursele financiare disponibile. Dacă omului i se dă o întrebare, trebuie lăsat să răspundă, dar nu doar să fie acuzat. Nu am fost lăsat din păcate și socot că corect ar trebui ca funcționarii să se expună și să poată comunica și cu mass-media”.

La un moment dat, Radu i-a zis lui Poiată să iasă din sală: „Ieșiți dacă nu înțelegeți. O să vă dau afară. Nu mai vreau să vă ascult. Dvs sunteți surd sau ce? Eu sunt șeful dvs!”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram