În această noapte, la ora 01:55 minute, Serviciul 901 a fost alertat despre producerea unui incendiu într-o fermă particulară, în apropiere de satul Mîncenii de Jos, raionul Rezina. Incendiul a fost observat de către paznicul fermei, iar la fața locului, imediat au intervenit două autospeciale, pompierii stabilind în teren că focul a cuprins interiorul unui depozit cu baloți de paie, dar și un stog de fîn și altul de ciocleji.

Echipele de pompieri au acționat pentru localizarea incendiului mai mult de trei ore, în condiții de noapte și existând deja o suprafață considerabilă cuprinsă de flăcări. În consecință, s-a stabilit că în interiorul unui depozit au ars 4 mii baloți de paie și 70 de procente din suprafața acoperișului depozitului, două stoguri, unul de fân și altul de ciocleji, dar și trei porci.

Datorită intervenției de stingere a pompierilor, au fost salvate zeci de animale de pe teritoriul fermei, dar și alt depozit cu suprafață de 230 metri pătrați, unde la fel erau depozitate fânețuri. După anunțarea lichidării focului, la locul incendiului au intervenit inspectorii raionali ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru a stabili circumstanțele și ulterior pentru a da o cauză a izbucnirii acestui incendiu.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md