/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Târg de Crăciun după gard de beton. Autoritățile din Germania încearcă să prevină un nou atac terorist

28 noiembrie 2017, ora 16:46

„Atacul de anul trecut ne-a marcat. Dar de noi au avut grijă. Noi ne-am revenit după acele clipe sumbre. Vrem să readucem bucuria pe chipurile oamenilor. Asta am făcut mereu. Suntem plini de speranțe și nimeni nu ne poate intimida”, a menționat Mikael Rodin, reprezentant al asociației târgurilor din Berlin.

La târg sunt așteptați peste 1 milion de oameni. Pentru o maximă protecție, locația unde urmează să se desfășoare evenimentul a fost încercuită cu blocuri din beton. La 18 decembrie, Târgul de Crăciun va fi închis pentru comemorarea victimelor atacului de anul trecut.

La 19 decembrie 2016, un terorist, aflat la volanul unui camion de 20 de tone, care transportă oțel, a intrat în mulțime la Berlin. Atacatorul a fost împușcat de polițiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram