O femeie a fost accidentată de un Mercedes în fața sediului primăriei Chișinău. Potrivit poliției femeia traversa strada neregulamentar strada, când a fost lovită de automobil.

Șoferul Mercedesului, un bărbat de 35 de ani, a declarat pentru TV8 că femeia a ieșit după o mașină, el nu a observat-o și nu a reușit să frâneze. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, iar femeia de a fost transportată la spital.

Primarul interimar al Chișinăului a declarat că va lua măsuri imediate de fluidizare a traficului, totodată, a menționat c a discutat cu poliția rutieră referitor la cazurile de accidentare pe trecerile de pietoni. „Poliția mi-a promis că cel târziu marțea viitoare va prezenta informația ce ține de accidentele pe trecerile de pietoni pentru a fi luate măsuri cât mai urgente în zonele periculoase și să intervenim ca astfel de cazuri să fie eliminate”, afirmă Silvia Radu.

Oamenii legi cercetează cazul pentru a afla circumstanțele producerii accidentului și a stabili pedeapsa pentru cel vinovat.