Zeci de litri de alcool la domiciliu și în garajul unei locuitoare a mun.Bălți. Femeia, în vârstă de 57 de ani, este suspectată că vindea ilegal băuturi alcoolice beneficiarilor Internatului Psihoneurologic din Bălți.

Cazul a fost înregistrat Inspectoratul de Poliție Bălți la data de 24 octombrie, după ce administrația Internatului s-a adresat pentru a stabili și trage la răspundere persoanele ce comercializează ilegal băuturi alcoolice beneficiarilor instituției medicale.

În urma măsurilor speciale de investigații de către angajații Secției Securitate Publică a IP Bălți, au fost efectuate percheziții la domiciliul unei locuitoare a mun. Bălți. Aici, au fost depistate și ridicate 9 litri de alcool de proveniență necunoscută, iar din garajul acesteia au mai fost depistate încă 36 de litri de alcool. La solicitarea poliției, femeia nu a putut explica proveniența alcoolului.

Poliția a inițiat o procedură contravențională pentru încălcarea legislației cu privire la fabricarea şi circulația alcoolului etilic și producției alcoolice, iar persoana culpabilă riscă de a fi sancționată cu amendă de la până la 4.500 de lei.

FOTO: IP Bălți

FOTO: IP Bălți

FOTO: IP Bălți

FOTO: IP Bălți

FOTO: IP Bălți