/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ O femeie vindea ilegal alcool pacienților Internatului Psihoneurologic din Bălți

missing
29 noiembrie 2017, ora 16:07

Cazul a fost înregistrat Inspectoratul de Poliție Bălți la data de 24 octombrie, după ce administrația Internatului s-a adresat pentru a stabili și trage la răspundere persoanele ce comercializează ilegal băuturi alcoolice beneficiarilor instituției medicale.

În urma măsurilor speciale de investigații de către angajații Secției Securitate Publică a IP Bălți, au fost efectuate percheziții la domiciliul unei locuitoare a mun. Bălți. Aici, au fost depistate și ridicate 9 litri de alcool de proveniență necunoscută, iar din garajul acesteia au mai fost depistate încă 36 de litri de alcool. La solicitarea poliției, femeia nu a putut explica proveniența alcoolului.

Poliția a inițiat o procedură contravențională pentru încălcarea legislației cu privire la fabricarea şi circulația alcoolului etilic și producției alcoolice, iar persoana culpabilă riscă de a fi sancționată cu amendă de la până la 4.500 de lei.

FOTO: IP Bălți

FOTO: IP Bălți

FOTO: IP Bălți

FOTO: IP Bălți

FOTO: IP Bălți

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram