/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ PDM se mută în fostul sediu PCRM. Secera și ciocanul au fost înlocuite cu trei trandafiri

29 noiembrie 2017, ora 17:14

Potrivit RISE Moldova, offshore-ul este reprezentat în Moldova de un personaj-cheie din anturajul oligarhului Vladimir Plahotniuc. În afacere ar fi fost implicată și o persoană judecată pentru trafic de droguri, dar care a fost amnistiată cu o lună înainte de tranzacția imobiliară.

În ianuarie 2017, Oleg Reidman, deputat comunist și secretarul comitetului central al PCRM, declara pentru RISE Moldova că imobilul de lux a fost vândut „persoanei care a finanțat construcția lui”, fără a oferi mai multe detalii.

De menționat că, noul sediu PDM se află la câțiva pași de locuința președintelui PD, Vladimir Plahotniuc.

Clădirea cu patru niveluri, are aproape 1.500 metri pătrați, a fost proiectată cu spații pentru zeci de birouri, un mini-hotel, un restaurant și o parcare subterană. Aceasta este înconjurată de un gard de aproape 3 metri înălțime, fiind dotată cu mai multe camere de supraveghere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram