/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ministrul Apărării Eugen Sturza pleacă la București. Va participa la Parada Militară din 1 decembrie

29 noiembrie 2017, ora 14:42

La Bucureşti, Eugen Sturza va purta discuţii cu Mihai Fifor, dar şi alţi oficiali români.

De asemenea, ministrul Sturza va fi prezent la Parada Militară şi la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României la care va participa și un contingent al Armatei Naţionale.

Plutonul moldovenesc, format din 33 de ofiţeri şi subofiţeri ai Companiei Gărzii de Onoare, va defila în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, alături de militari din Bulgaria, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Canada, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Slovacia, SUA, Turcia și Ucraina.

Formaţia de militari ai Armatei Naţionale va fi condusă de locotenentul major Vitalie Josan, comandantul Companiei Gărzii de Onoare, iar drapelul de stat va fi purtat în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti de plutonierul Valeriu Băţ.

Republica Moldova participă la parada militară din România începând cu anul 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram