/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Post de pază pe holul Primăriei unde își are biroul Silvia Radu. „Oare la ce i-ar servi doamnei atâtea măsuri de precauție?”

29 noiembrie 2017, ora 11:38

„Toate dictaturile au aceeași formulă „de existență”: puterea mai întâi trebuie luată (inclusiv pe căi nedemocratice), apoi păstrată (cu orice preț). Deprinsă cu exuberanța și cu cheltuirea fără noimă a banilor, pentru doamna „șefă” nu contează că acest nou post de pază, va scoate din bugetul municipal peste 32 de mii de lei lunar. Oare la ce i-ar servi doamnei atâtea măsuri de precauție, de cine se ascunde?”, a mai scris Munteanu.

Contactat telefonic de TV8, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vadim Brânzaniuc a menționat că un astfel de post a existat anterior, iar acum acesta a fost reinstalat din nou pentru asigurarea ordinii publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram