/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cum comentează Oleg Poiată retragerea lui din funcție de către Silvia Radu: „Probabil sunt o persoană incomodă”

30 noiembrie 2017, ora 15:53

„Este un abuz din partea dumneaei, este continuarea abuzului care a avut loc la ședința de luni a Primăriei. Ar fi normal ca această dispoziție să fie semnată de domnul primar Chirtoacă, nu dumneaei. Tot ce se incriminează acolo nu este adevărat. O să vedem în continuare ce o să se întâmple. Eu deja prin dispoziție sunt demis. Probabil sunt o persoană incomodă pentru doamna Radu pentru că am încercat să explic unele lucruri, iar ea nu vrea să asculte care sunt problemele direcției și propunerile noastre”, a menționat Poiată pentru TV8.

Contactați telefonic, primarul general interimar Silvia Radu și Șeful Direcției generale Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău, Alexandru Fleaș, nu au răspuns la telefon pentru a comenta situația.

Menționăm că astăzi, 30 noiembrie, Silvia Radu a semnat dispozițiile privind retragerea din funcție a șefului Direcției generale transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată și, respectiv, a șefului Direcției educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș.

În contextul situației create, conducerea Direcției generale transport public şi căi de comunicaţie va fi asigurată de Vitalie Butucel, șef adjunct al subdiviziunii, iar administrarea Direcției generale educație, tineret şi sport va fi preluată de șefa adjunctă, Viorica Negrei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram