/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Federația de Tenis neagă că CNA ar fi reținut un antrenor din cadrul federației

missing
30 noiembrie 2017, ora 17:43

„Persoanele bănuite de către CNA nu sunt angajați ai instituției noastre, nu dețin nici o funcție în cadrul FTM și nu dețin licență națională de antrenor. Mai mult decât atât, Federația de Tenis din RM nu deține informații detaliate cu privire la cazul menționat”, se arată în comunicatul instituției.

Totodată, FTM a menționat că urmărește rezultatele sportive ale jucătorilor și antrenorilor, însă nu monitorizează și nu este responsabilă de activitatea personală a acestora.

Amintim că miercuri, 29 noiembrie, CNA a emis un comunicat în care informa că patru persoane, printre care un antrenor din cadrul Federaţiei moldoveneşti de tenis, au fost reţinute de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA. Acestea sunt bănuite de trucarea mai multor meciuri de tenis, disputate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât şi peste hotarele ţării. Contra unor sume de bani, bănuiţii ar fi convins jucători de tenis, dar şi antrenori, să aranjeze anumite scoruri. Având rezultatele prestabilite, reţinuţii câștigau mii de euro la casele de pariuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram