/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Primesc bani doar pentru că ridică mâna? Deputații fără nicio inițiativă legislativă în sesiunea de primăvară

missing
30 noiembrie 2017, ora 12:13

UPDATE, 28 decembrie: În urma unei sesizări parvenite de la Parlamentul Republicii Moldova precum că, în acest articol au fost publicate informații care nu corespund realității, TV8 a efectuat următoarele modificări: deputații Balmoș Galina, Gorilă Anatolie, Gudumac Elena, Juravschi Nicolae, Mihalache Corneliu, Mîndru Victor, Porcescu Petru, Reșetnicov Artur, Stati Sergiu, Știrbate Petru și Vremea Igor nu au avut nici o inițiativă legislativă în perioada în care au fost deputați neafiliați. Ulterior, după ce aceștia au migrat la Partidul Democrat, au înregistrat inițiative legislative.

Potrivit raportului, în sesiunea de primăvară nu au prezentat inițiative următorii deputați din grupul parlamentar Popular European: Ghilețchi Valeriu, Bodarev Eugen, Goța Aliona și Grama Octavian.

Cu puțină inițiativă în sesiunea de primăvară au fost și foștii deputați PLDM: Agache Angel, Bodarev Eugen, Chiorescu Iurie și Lucinschi Chiril. Agache Angel și Chiorescu Iurie nu au prezentat nicio inițiativă legislativă nici în cadrul Partidului Democrat. Din Partidul Liberalilor un singur deputat a fost pasiv – Gutium Artur, iar toți cei șapte deputați comuniști au prezentat inițiative legislative atât individual, cât și în grup.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram