/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ A fost inaugurată expoziția brazilor de Crăciun. Cel mai scump brad va costa 10 mii de lei

30 noiembrie 2017, ora 18:10

„Este un om în vârstă, un moșneag care reprezintă bătrânețea copacilor pe pământ și am vrut să reprezint cât e de important să ocrotim copacii”, spune Valentin Bostan, participant.

„Materialele pe care le vedeți sunt destul de variate, ceea ce ne-am propus noi este susținerea spiritului de creativitate și încurajarea tuturor celor care au îmbrățișat profesia de designer”, susține Viorica Nagacevschi, organizatoare.

Brazii vor putea fi admirați până la 21 decembrie în incinta bibliotecii Bogdan Petriceicu Hașdeu din Chișinău. Juriul concursului va desemna 3 câștigători. De asemenea, va exista un premiu bănesc pentru „Alesul publicului”. Expoziția va culmina cu un bal al brazilor, iar doritorii vor putea cumpăra brazii la licitație. Cel mai scump costă 10 mii de lei și reprezintă o sculptură din lemn. Concursul brazilor de Crăciun este la a 7-a ediție. Anul acesta s-au înregistrat aproape 70 de participanți cu vârste cuprinse între 14 și 45 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram