/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Vulcanizările în vizorul fiscului. Au fost aplicate sancțiuni în sumă de 162 mii lei

30 noiembrie 2017, ora 17:26

Conform prevederilor art. 251, 253 al 1, 254 al.2 și al.4 din Codul Fiscal, față de contribuabilii care nu respectă legislația în vigoare, vor fi aplicate sancțiuni în sumă de 162 mii lei.

Scopul acțiunilor de specialitate este asigurarea unei administrări eficiente a contribuabililor, stabilirii și preîntâmpinării cazurilor de încălcare a prevederilor legislației în vigoare și conformarea agenților economici menționați. Acțiunile vor continua până la mijlocul lunii decembrie pe întreg teritoriul țării

În acest context, SFS vine cu un apel către toți agenții economici care dețin centre, ateliere pentru prestarea serviciilor de vulcanizare a camerelor și anvelopelor, să se conformeze benevol legislației în vigoare și să presteze servicii conform prevederilor acesteia.

Totodată, SFS recomandă conducătorilor auto să beneficieze de astfel de servicii doar în locuri autorizate, astfel susținând respectarea legislației fiscale, dar și siguranța personală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram