/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Voronin: „Când va fi publicat raportul Kroll 2?” Candu: „Urmăriți blogul meu și poate o să fie într-o bună zi...”

missing
01 decembrie 2017, ora 11:22

„Integrarea europeană este o modalitate deschisă sau confidențială? De ce cele 28 de amendamente nu le cunoaștem? Dvs personal promiteți că o să fie publicat raportul Kroll. Dl Diacov a zis să nu ne așteptăm.
Filip „bodro raportoval” că totul e în regulă, „prekrasnaia” Markiza. A doua zi un oficial european a zis că sunt 28 de condiții care trebuie hotărâte. Până astăzi nu cunoaștem”, a menționat în plenul parlamentului liderul PCRM.

În replică, Candu i-a răspuns că aceste condiții vor fi cunoscute de plenul Parlamentului. „Acordul de asistență macrofinanciară trebuie să fie ratificat de Parlament, vor fi condițiile în anexă. De Kroll- urmăriți blogul meu și poate o să fie într-o bună zi… Miliardul l-a furat cei care trebuie să răspundă. Ce ține de Kroll, întrebările trebuie adresate BNM”, a subliniat Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram