/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Escroc de după gratii, condamnat. I-a promis că se va căsători cu ea și i-a cerut peste 100 de mii de lei

missing
05 decembrie 2017, ora 08:59

Potrivit procurorilor, în perioada anului 2015, fiind deţinut în penitenciarul nr.6 Soroca, inculpatul, a făcut cunoştinţă cu o femeie prin intermediul reţelelor de socializare. Promiţându-i că se va căsători cu ea, deţinutul, sub diferite pretexte, inclusiv pentru achitarea unor servicii personale, i-a cerut victimei bani.

După ce femeia a transmis, prin intermediul unei persoane terţe, 113 mii de lei, inculpatul a încetat comunicarea cu ea. De notat că, deţinutul era căsătorit, având familie în raionul Făleşti.

Fiind deja la libertate, inculpatului i-a fost înaintată învinuirea pentru comiterea escrocheriei, pe care nu a recunoscut-o.

Totuşi, procurorii au demonstrat vina acestuia, inculpatul în vârstă de 36 de ani, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani închisoare în penitenciar de tip închis, cu încasarea în beneficiul părţii vătămate a prejudiciului material integral cauzat prin infracţiune.

Sentinţa este cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram