/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Audierea lui Șor în dosarul ex-deputatul Lucinschi, amânată. Judecătoarea, care examinează dosarul, s-a îmbolnăvit

06 decembrie 2017, ora 19:14

Ilan Șor a venit la judecată înconjurat de bodyguarzi, care au împiedicat presa să-l abordeze.

„-Domnule Șor, de ce s-a amânat ședința de astăzi. -Au spus că nu este judecătoarea. -Ați știut despre proveniența ilegală a banilor? -Eu deja m-am expus. Vă aștept pe data de 10 să comunicăm”.

„Eu pentru prima dată așa ceva văd. Cel puțin în perioada de când se examinează dosarul pentru prima dată s-a întâmplat acest lucru. Nu știu ce pot comenta. Din punct de vedere omenesc, din păcate, îmi cresc barbă și mai departe”, a declarat Chiril Lucinschi, ex-deputat.

„Judecătorul e tot om simplu, ca și toți. Așa că, dacă s-a îmbolnăvit este un lucru care-i firesc și n-avem încotro..”, susține avocatul Gheorghe Ulianovschi.

Ilan Șor este ultimul martor din lista acuzării. Anterior, deși a fost citat oficial de câteva ori, Șor a absentat de la ședințele de judecată. El a fost chiar atenționat de către procuror că ar putea fi adus forțat. Fostul deputat Chiril Lucinschi este acuzat de spălare de bani și fals în declarația de avere. Fostul deputat se declară nevinovat.

Reporter: Sergiu Niculiță
Imagini: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram