/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/HARTA/ Bradul instalat lângă Palatul Național, adus din România. Târgul de Crăciun fi inaugurat pe 15 decembrie

missing
07 decembrie 2017, ora 16:31

În cadrul Târgului, vizitatorii vor putea gusta din bucatele, dulciurile și băuturile nelipsite din tradițiile europene de iarnă. „Ne-am propus ca în acest an să creăm pe strada 31 August o atmosferă de Crăciun, prin căsuțe unde veți avea posibilitatea să cumpărați suvenire, dulciuri, vin fierbinte cu aromă de scorțișoară”, a promis Filip.

Tot aici a fost instalat și cel mai mare patinoar din Republica Moldova. „La acest târg, vom aduce peste patru mii de copii din școlile și grădinițele din țară. Ne-am propus să aducem peste 1.500 sute de copii din internate și peste o mie de copii din regiunea transnistriană. O să le oferim posibilitatea să utilizeze patinoarul gratuit și să se bucure de carusel. Copiii urmează să primească și cadouri de la Moș Crăciun”, a conchis Filip.

În cadrul Târgului de Crăciun se va regăsi și o Zonă a tradițiilor. Aici vor fi instalate 20 de căsuțe din lemn, unde doritorii vor putea descoperi meșteșuguri și produse tradiționale, cadouri realizate manual, decorațiuni de iarnă.

Găsiți mai jos harta Târgului de Crăciun:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram