/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Replica socialiștilor. Deputații PSRM declară că vor vorbi până la sfârșitul sesiunii parlamentare doar în limba rusă

missing
07 decembrie 2017, ora 14:02

În acest context, socialistul Vlad Batrâncea a declarat că fracțiunea PSRM din Parlament va discuta doar în limba rusă până la sfârșitul sesiuni: „Pentru a le oferi plăcere colegilor din sectorul din dreapta, PSRM va vorbi în cadrul ședințelor doar în limba rusă”.

Socialistul a mai ținut să menționează că proiectul este neconstituțional și că PSRM se va adresa partenerilor europeni în acest sens.

Menționăm că proiectul are ca scop securizarea spațiului informațional, prin limitarea difuzării și retransmisiei pe teritoriul Republicii Moldova a emisiunilor informațional-analitice, politice, militare, din state care nu au ratificat Convenția europeană cu privire la televiziunea transfrontalieră. Proiectul are drept obiectiv lupta cu propaganda și manipularea din exteriorul țării, care poate aduce grave prejudicii securității informaționale a statului și cetățenilor săi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram