/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon, supărat din nou pe Guvern: „Sunt profund îngrijorat de aceste tentative de divizare a societăţii moldoveneşti”

13 decembrie 2017, ora 17:45

„Fac apel şi pe această cale la raţiune şi avertizez despre gravele consecinţe pe care le poate avea un astfel de comportament iresponsabil, ca şi cel de care a dat dovadă astăzi Guvernul. În chestiuni atât de importante trebuie să decidă poporul, prin referendum, dar nu reprezentanţii unei puteri care nu are nici o legitimitate. Sper că deputaţii, acei care vor lua decizia finală pe marginea respectivului proiect, vor conştientiza gravitatea problemei şi vor respinge respectivul proiect. Dar dacă totuşi se va merge mai departe, în calitatea mea de Preşedinte, voi face tot posibilul pentru ca interesele majorităţii cetăţenilor să fie respectate şi acest proiect să nu ajungă lege”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Șeful statului a mai menționat că pentru apărarea limbii, istoriei, identității și tradițiilor moldovenești, poporul va fi gata să iasă masiv în stradă împreună cu președintele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram