Aliona Babiuc, supărată pe comuniști după ce a fost exclusă din PCRM: „Ați distrus partidul”

15 decembrie 2017, ora 10:58

„Luând în considerare Hotărârea Comitetului Executiv Politic al PCRM, cu privire la excluderea Alionei Babiuc din rândurile partidului, fracțiunea parlamentară a PCRM este constituită din șase membri”, a menționa Ina Șupac.

„Nu voi comenta decizia Comitetului Central, deși este greu să îl numesc Comitet Central după plecarea din partid a mai multor politicieni. Îmi este greu să comentez acțiunile deputaților comuniști care au rămas. Ați distrus partidul. Am primit mandatul din partea poporului. Le promit că voi lucra în interesul țării și a poporului”, a spus Aliona Babiuc.

Alionei Babiuc a fost inclusă în lista electorală a PCRM la alegerile din 2014, însă în 2015 a fost exclusă din rândurile PCRM. Comuniștii au emis anterior un comunicat de presă în care se pronunță categoric împotriva includerii Alionei Babiuc în componența fracțiunii PCRM.

Pe 16 decembrie 2015, Comisia de partid a luat decizia ca Aliona Babiuc să fie exclusă din rândurile partidului cu următoarea formulare: „Pentru încălcarea Statutului PCRM, aceasta constând în neluarea de măsuri în scopul consolidării unității ideologice și organizatorice a partidului în raionul Briceni”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram