/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Chișinău Is ME a adus o „lume întreagă” copiilor de la spitalul „V. Ignatenco”

17 decembrie 2017, ora 15:22

„Harta lumii” a fost pictată cu ajutorul copiilor și a părinților din spital, ba chiar și de unii doctori, între timp, artista Chișinău Is ME povestind despre hartă și despre continente. Astfel, copiii s-au distrat și au învățat ceva nou, iar acum ei vor putea călători de pe continent pe continent și vor putea face cunoștință cu fiecare animăluț drăgălaș.

Chișinău is ME, proiectul nonprofit de artă urbană al companiei Simpals, exprimă mulţumiri partenerilor CAPAROL Moldova pentru vopseaua şi sprijinul acordat proiectului. La fel, mulțumim administrației Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” pentru colaborare și pentru receptivitatea de care dau dovadă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram