/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

Tudor Deliu, despre miniștrii care ar putea fi demiși: Sunt eventuali candidați în circumscripții

19 decembrie 2017, ora 15:48

Guvernul este politizat până la infinit. Schimbarea termenilor nu schimbă suma. Ceea ce încearcă să facă ei acum este de ochii lumii, adică ei încearcă să facă niște remanieri să aducă niște oameni apolitici. Care dintre cei pe care i-au propus ei sunt apolitici? Pur și simplu ei vor să-și consolideze acțiunile în teritoriu, prin niște persoane care au fost miniștri”, a declarat Deliu.

Politicianul mai susține că cel mai probabil oamenii care vor fi demiși vor fi activi în teritoriu. Întrebat dacă aceștia sunt eventuali candidați în circumscripții, Deliu a spus „mulți din ei da”.

Totodată, politicianul a afirmă că în Guvern „vin persoane pe care ei le-au demis cândva, mie mi se creează impresia că Partidul Democrat nu are persoane”, afirmă Deliu, menționând că o parte din persoanele propuse sunt foști membri PLDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram