Un bărbat va sta următorii 25 ani după gratii pentru că și-a omorît cu cruzime propria mamă. Complicile acestuia a fost condamnat la 15 ani închisoare. Pedeapsa a fost aplicată de către la data de 15 decembrie de către instanţa de judecată Chişinău sediul Ciocana. Procurorul a solicitat instanței de judecată ca feciorul victimei să fie condamnat la detenție pe viață.

În cadrul investigațiilor, a fost stabilit că în crima a avut loc în noaptea de 29 spre 30 iulie 2013, în satul Corjova raionul Criuleni. Fiul femeii, împreună cu prietenul acestuia, aflându-se în gospodăria victimei și fiind în stare de ebrietate alcoolică, s-au certat cu femeia. Bărbatul și-a strangulat mama cu o funie, iar cea din urmă și-a pierdut cunoștința. Ulterior, cei doi bărbați au încărcat-o într-o căruță și au transportat-o pe malul râului Nistru din preajma localității, unde cu ajutorul unei bărci gonflabile, au dus-o la mijlocul râului Nistru și au scufundat-o în apă.

În rezultatul unui volum impunător de acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații, efectuate de către Procurorii și ofițerii de investigații, la 07 aprilie 2016, făptașii au fost reținuți și arestați.

Feciorul victimei anterior a mai fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de omor la 12 ani închisoare.

Sentinţa este cu drept de atac în Cutrea de Apel