Liderul PDM, Vladimir Plahoniuc, nu vrea să devină premier. Cel puțin așa susține Adrian Candu în declarațiile pe care le-a făcut în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

„Asistăm la zvonuri și teorii conspirative, care ne plasează pe unii sau pe alții în anumite funcții, inclusiv pe domnul Plahotniuc în calitate de prim-ministru. Dumnealui este bine-mersi confortabil și își face meseria foarte bine în calitate de lider de partid. Nu există nici un plan să fie schimbat nici prim-ministrul actual, nici alte schimbări decât cele care au fost nominalizate marți, de aceea restul sunt doar zvonuri și doar teorii conspirative, care nu au nici o legătură cu realitatea”, a declarat Adrian Candu, președintele Parlamentului.

Menționăm că în spațiul public din R. Moldova au fost lansate mai multe afirmații precum că Vladimir Plahotniuc s-ar pregăti să devină prim-ministrul Republicii Moldova. Printre cei care afirmă acest lucru se numără primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, Sergiu Mocanu,președintele Mișcării Populare Antimafie

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!