/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ 11 elevi de la un gimnaziu din Florești, transportați la spital după ce au băut pastile în timpul orelor

20 decembrie 2017, ora 18:49

Potrivit informațiilor preliminare, copiii au fost transportați la spital cu două ambulanțe în jurul orei 13. Cei 11 elevi din clasele a 7 și a 8-a au început să se simtă rău după ce ar fi băut niște pastile. Au fost alertați părinții și poliția.

„Angajații poliției au stabilit că medicamentele, mai exact pastilele care au fost administrate de acești elevi aparțin unei colege. Eleva aceleași școli, care suferă de o boală își administra pastilele la recomandarea medicului”, a declarat pentru TV8 Dina Fomin, ofițer de presă IP Florești.

Contactați de TV8, medicii secției de internare din cadrul Spitalului din Florești ne-au spus că toți copiii se află în stare stabilă.

„Pastile ceva au băut, am înțeles că pastile. 01.35 Starea lor…nu-s gravi copii. Eu nu știu nimic, aici salvarea scrie îndreptările. Trebuie să-i vadă medicii și pe urmă o să sunați și o să întrebați”, susține o soră medicală din cadrul spitalului raional Florești.

Poliția urmează să investigheze toate circumstanțele cazului, în special cum s-a putut ca elevii sa aiba acces la pastile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram