/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Un cuplu, găsit fără viață într-o locuință din Taraclia. Cei doi s-ar fi intoxicat cu gaz natural

missing
21 decembrie 2017, ora 11:42

Incidentul a avut loc pe 20 decembrie, în jurul orei 19:40 minute. Pentru studierea mai multor circumstanțe, în teren au intervenit inspectorii Secției situaţii excepţionale Taraclia și ai Inspectoratului teritorial de poliție.
Este de menționat că incendiu în acest caz, nu s-a produs.

După primele cercetări, se presupune că cele două persoane s-ar fi intoxicat cu gaz natural, casa fiind conectată la rețeaua cu gaz. Cazul este cercetat de către organele de drept, cauza morții urmând să fie stabilită de către medicina legală.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență recomandă populației să fie prudentă la exploatarea surselor de încălzire, inclusiv și cele conectate la gaz natural, pentru a preveni situațiile excepționale cu pierderi de vieți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram