Corpurile neînsuflețite a două persoane, o femeie de 79 de ani și un bărbat de 75 de ani au fost găsite într-o locuință din Taraclia, după ce s-ar fi intoxicat cu gaz natural.

Incidentul a avut loc pe 20 decembrie, în jurul orei 19:40 minute. Pentru studierea mai multor circumstanțe, în teren au intervenit inspectorii Secției situaţii excepţionale Taraclia și ai Inspectoratului teritorial de poliție.
Este de menționat că incendiu în acest caz, nu s-a produs.

După primele cercetări, se presupune că cele două persoane s-ar fi intoxicat cu gaz natural, casa fiind conectată la rețeaua cu gaz. Cazul este cercetat de către organele de drept, cauza morții urmând să fie stabilită de către medicina legală.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență recomandă populației să fie prudentă la exploatarea surselor de încălzire, inclusiv și cele conectate la gaz natural, pentru a preveni situațiile excepționale cu pierderi de vieți.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!