Deputata democrată Violeta Ivanov se poate muta, în curând, în casă nouă. Imobilul care a fost, practic, finalizat, cel puțin în exterior, nu este înregistrat încă la Cadastru, scrie Ziarul de Gardă.

La această adresă, la fel cum era în aprilie 2016, la Cadastru este încă înregistrată o casă modestă, de 66 m.p., înregistrată pe numele Margaritei Ivanov, fiica deputatei Violeta Ivanov. Și terenul pe care se înalță acum un imobil luxos, cu două niveluri, este înregistra pe numele Margaritei Ivanov, care a împlinit 18 ani în luna august 2017.

Ziarul de Gardă a scris în aprilie 2016 că Violeta Ivanov, care a intrat în Parlament pe listele PCRM, dar care a aderat ulterior la PDM, fiind aleasă și vicepreședinte al Partidului, construia, împreună cu soțul, un imobil de lux.

Sursa citată a verificat averea alesei poporului după ce, în acea perioadă, pe rețele de socializare, fiica ei, minoră pe atunci, îţi etala mai multe achiziţii de lux: haine, genţi, ochelari, parfumuri, toate purtând sigle ale unor brand-uri renumite. Margarita Ivanov a postat fotografii inclusiv cu motocicleta şi cu maşina de model BMW, declarate de mama sa. La scurt timp după ce imaginile au atras atenţia opiniei publice, tânăra a şters o parte dintre fotografii. Unele, însă, rămân pe diverse site-uri de socializare, iar ele, la fel, arată luxul pe care-i place să-l afişeze fiica deputatei: accesorii de lux, casă, piscină… Deputata a reacţionat şi ea la aceste apariţii în presă, susţinând, însă, că a fost iniţiată o campanie de denigrare a sa.