/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A plecat deja în vacanță? Silvia Radu: „Dar de ce aveți nevoie de mine la Primărie?”

missing
29 decembrie 2017, ora 15:35

Contactată telefonic de redacția TV8, Silvia Radu ne-a întrebat de ce avem nevoie de ea la Primărie și ne-a îndemnat să discutăm cu purtătorul său de cuvânt. Primarul interimar a refuzat să ne spună dacă este sau nu în concediu.

Nici purtătorul de cuvânt al primăriei, Vadim Brânzaniuc nu ne-a răspuns la întrebare, menționând că nici nu confirmă, dar nici nu infirmă că Silvia Radu ar fi în concediu.

„După ce s-a instalat în biroul primarului general pe furiș, după ce a rezolvat problema bradului, a lifturilor, a gropilor, a canalizațiilor, a materialului de deszăpezire, a chemat Moș Crăciun pe la toate grădinițele, madam Radu obosită și-a luat o rachetă și a zburat în concediu de iarnă pe vreo 10 zile, are dreptul, doar ea e șefa. Dormi în pace Chișinău, șefa noastră se odihnește”, a liberalul Ion Cebanu pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că Silvia Radu nu a participat astăzi la punerea în funcțiune a semaforului de pe șosea Balcani pus în funcție de Primărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram