/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Au ajuns în instanță. Avia Invest cere peste jumătate de milion de lei de la Moldatsa

missing
02 ianuarie 2018, ora 15:37

În cererea de chemare în judecată, reclamanta a indicat că a acordat servicii comunale pârâtei și a eliberat facturi pentru:

  • livrarea energiei electrice;
  • eliberarea permiselor speciale şi permiselor auto;
  • prestarea serviciilor de instruire în domeniul securităţii aeronautice;
  • prestarea serviciilor medicale.

Compania reclamanta a mai indicat că, deși pârâta a stins integral datoriile, solicitarea de a achita și dobânda de întârziere a rămas nesoluționată. Prin urmare, au fost înaintate mai multe reclamații, care au rămas nesoluționate.

Prin decizia instanței de fond, cererea de chemare în judecată a fost respinsă ca fiind nefondată și neîntemeiată. Avia Invest a depus apel, prin care a solicitat admiterea acțiunii înaintate. Curtea de Apel Chișinău a respins, însă, solicitarea din lipsă de temei și a menținut hotărârea instanței de fond.

Decizia este definitivă, însă poate fi atacată cu recurs la Curtea Supremă de Justiţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram