/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dragoste cu năbădăi. S-a răzbunat pe fosta iubită și i-a denunțat buletinul fals la poliția de frontieră

missing
04 ianuarie 2018, ora 14:47

În jurul orei 11.00, s-a prezentat la intrarea în Republica Moldova un microbuz de rută regulată ”Iași-Chișinău”, printre pasageri a fost legitimat și cetățeanul moldovean de 35 de ani, originar din s. Cârpești, r-nul Cantemir. În timpul formalităților de control al documentelor de călătorie, tânărul s-a apropiat de angajatul Poliției de Frontieră prezentând adițional și o carte de identitate, eliberată de autoritățile române pe numele unei tinere, Ecaterina de 37 de ani. Urmare a verificării documentului prezentat s-a constatat că acesta prezintă semne de falsificare.

La audierea moldoveanului s-a aflat că actul de identitate românesc aparține fostei iubite, o conațională. Pentru obținerea cărții de identitate, cea din urmă a achitat suma de 300 de euro. Bărbatul a justificat denunțul ilegalității prin faptul că era în conflict cu tânăra și aceasta trebuie să răspundă în conformitate cu prevederile legii.

Polițiștii de frontieră au reținut documentul falsificat și continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor, cât și atragerii la răspundere a persoanelor care se fac vinovate pe ilegalitatea comisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram