/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Tragedie la Rîșcani: Două surori adolescente au murit într-un incendiu

missing
04 ianuarie 2018, ora 09:03

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, corpurile carbonizate ale fetelor de 13 și 15 ani au fost depistate într-o cameră mistuită de flăcări. Din primele informații copii s-ar fi aflat în cameră cu un reșou conectat în priză, care cel mai probabil ar fi putut genera arderea, în urma suprasolicitării energiei electrice. Părinții minorelor nu au avut de suferit, aceștia dormeau într-o altă încăpere, unde incendiul nu s-a răspândit.

Pompierii au fost alertați la ora 4 și 55 de minute, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție, care a stabilit că incendiul a mistuit în flăcări o încăpere cu suprafața de 15 metri pătrați.

Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilită de specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram