Accident rutier în satul Cioburciu, regiunea Transnistreană. O biciclistă a nimerit sub roțile unei mașini. Șoferul automobilului a fugit de la locul accidentului, dar a fost reținut a doua zi. Accidentul s-a produs în jurul orei 20:00 sâmbătă, 6 ianuarie.

Potrivit serviciului de presă al ministerului afacerilor interne din așa zisa republică nistreană, o bicliscistă în stare de ebrietate a fost lovită de o mașină care se deplasa în direcția opusă. Martorii oculari au declarat poliției că șoferul automobilului a dispărut de la locul accidentului. Tot ei au chemat poliția și ambulanța la fața locului. Medicii i-au diagnosticat biciclistei de 36 de ani o lovitură de cap și o leziune cranio-cerebrală închisă.

Duminică, 7 ianuarie, forțele de ordine au stabilit identitatea infractorului. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, locuitor al satului Cioburciu, a fost reținut la domiciliu.

Automobilul acestuia de marca Mercedes are un far stricat și parbrizul crăpat, presupuse urmări ale accidentului. Șoferul depune mărturii.