/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Proca, vizitat de trei procurori moldoveni după ce a afirmat că Plahotniuc a comandat omorul lui Gorbunțov

missing
08 ianuarie 2018, ora 20:13

Săptămâna aceasta la mine în vizită au venit trei oameni din Moldova şi anume Busuioc Vitalie, renumitul procuror, Constantin Miron – tot un procuror pe care îl cunoaşte toată republica şi al treilea om e Ruslan Petroşenco, de Investigaţie, direcţia 5 din Chişinău. Dacă ţineţi minte în interviul meu eu am spus cu subiect şi predicat că-s dispus că colaborez cu orice anchetă care vine la mine, pe toate aspectele care îi interesează, dar mai puţin cu oameni care fac parte din echipa lui Vlad Plahotniuc. Întâlnirea asta nu a durat mult, pentru că eu am refuzat categoric să declar ceva, să vorbesc ceva”, a declarat Proca, în înregistrarea prezentată în cadrul emisiunii „60 de minute”.

Şeful adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Vitalie Busuioc, a comentat declaraţiile lui Vitalie Proca astfel: „Noi am venit să-l audiem şi să stabilim o situaţie pe care el o invocă şi o cunoaşte. Ce pretexte găseşte Vitalie Proca în a comunica, că a refuzat să dea declaraţii, că sunt anumite persoane dintr-o echipă la care se referă el, eu nu cunosc, eu nici nu pot să comentez asemenea aberaţii.”

TV8 amintește că, ucigașul Vitalie Proca a oferit un interviu în exclusivitate pentru un post de televiziune din Moldova, în care pe lângă acuzația de comandatar al unui asasinat, Proca îl acuză pe liderul PD că ar fi criminal în serie, consumator de droguri și traficant de femei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram