/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/GRAFIC/ „Igor Dodon cucerește India”. Pagina de Facebook a președintelui, apreciată de mii de indieni

missing
09 ianuarie 2018, ora 14:21

Potrivit datelor, în fruntea clasamentului se plasează Rusia cu 29.366 de like-uri. Pagina președintelui a fost apreciată de 25.833 de moldoveni, 12.608 ucraineni, dar și 7.787 de indieni, ceea ce reprezintă o creștere de peste 2600% față de luna iulie a anului 2017.

„Fani organici din India care l-ar urmări pe președintele din Republica Moldova ar fi puțini. Respectiv, cel mai probabil, acești fani sunt cumpărați prin intermediul unui serviciu extern. Așa servicii sunt foarte multe și sunt ieftine. Ideea este că aceste servicii sunt accesibile și oricine poate să îi cumpere fani. Este important cine a cumpărat acești fani și de ce a făcut-o”, a menționat Vadim Cușnir, expert în Social Media.

 

Foto: Facebook/ Dosarul Dodon

Potrivit Social Bakers, una dintre cele mai bune platforme care monitorizează și oferă date despre paginile de pe rețelele de socializare, numărul de fani indieni ai președintelui a crescut începând cu 26 noiembrie, atunci când doar 118 indieni au apreciat pagina de Facebook a președintelui. În acest răstimp, numărul aprecierilor din India a crescut până la aproape 8000.

Un număr relativ mare de aprecieri vin și din Indonezia. Tot din luna noiembrie, pagina de Facebook a președintelui a fost apreciată de 1190 de persoane din Indonezia.

Pagina de Facebook a președintelui este apreciată în total de 100.925 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram