/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Seară de Crăciun cu final nefericit. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de fratele său

09 ianuarie 2018, ora 11:29

Potrivit ofițerului de presă, Natalia Stati, frații de 25 și 28 de ani se aflau în vizită într-un apartament din sectorul Rîșcani, după ce au consumat alcool între ei s-a iscat un conflict, în urma căreia fratele cel mai mic i-a aplicat câteva lovituri cu cuțitul în regiunea capului și a gâtului fratelui mai mare. Deocamdată nu se știe care au fost motivele.

Tânărul de 28 de ani a fost internat la Spitalul de Urgență, în secția de reanimare, în prezent starea acestuia este stabilă și se află în afara oricărui pericol. Tânărul urmează să discute cu polițiștii pentru a da mărturii.

Fratele mai mic de 25 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de Detenție Provizorie a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău. În prezent, acesta refuză să ofere declarații.

Pe cazul dat a fost deschisă o cauză penală pentru violență în familie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram