/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Povestea tinerei care a născut gemeni în ambulanță. I-a adus pe lume prematur și are nevoie de ajutor

missing
11 ianuarie 2018, ora 09:38

Mama și gemenii au fost internați la CMC. Cei doi copii cântăresc 1.900 kg și respectiv 2.200 kg, iar starea acestora este satisfăcătoare.

O femeie a postat pe o rețea de socializare povestea tinerei mămici pentru a sensibiliza lumea și pentru a-i încuraja să o ajute cu ce pot.

„În ziua înmormântării soțului, mămica a simțit prima mișcare a copiilor. Cu toate că ea a auzit diferite „sfaturi” de a scăpa de copii nenăscuți, ea a hotărât să îi nască. Cine dorește să ajute (scutece, haine), poate să mă contacteze pe mine sau personal să se apropie la CMC (Centrul Mamei și a Copilului). Copii sunt internați în secția pentru copii prematuri. Pe mama o cheamă Veronica Marinescu, este din Cărăhășăni, Ștefan-Vodă”, se menționează în mesajul postat pe un grup de pe Facebook.

TV8 va reveni în curând cu mai multe detalii despre acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram