/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Apă Canal” solicită protejarea contoarelor de apă contra îngheţului

14 ianuarie 2018, ora 08:55

Consumatorii, de comun acord cu gestionarii fondului locativ din municipiul Chişinău sunt obligaţi să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea protecţiei, şi stării de curăţenie a căminului de branşament, a contorului de apă la locul de montaj şi a vanelor ce echipează branşamentul. În contextul în care meteorologii au anunţat îngheţuri pentru acest week-end, dar și pentru săptămână viitoare, S.A. „Apă-Canal Chişinău” sugerează gestionarilor să termoizoleze regulamentar gurile de acces la revizii, reţelele interioare de canalizare şi branşamentele.

În cazul în care aceste măsuri nu vor fi respectate, există posibilitatea de îngheţ, mai ales pe timp de noapte, când consumul este mai mic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram