Iarna și-a adus aminte de draga noastră țară și începe să se instaleze ușor. Săptămâna debutează cu vreme rece, iar temperaturile vor continua să scadă până la -9 grade. Fulguielile însă se vor retrage, iar noi vom continua să așteptăm cuminți până ne vom da cu sania. Chiar dacă va fi frig, vom avea parte de câteva reprize de soare amăgitor pe parcursul zilei. Vântul va sufla ușor din Nord-Est.

În nordul țării, ziua va fi scăldată în raze de soare, chiar dacă va fi unul cu dinți. Vremea însă se va răci simțitor. Dimineața se vor înregistra -9 grade, iar la amiaza -4.

Vremea continuă să se răcească și în centrul țării. Chiar și așa, soarele se va menține pe cer. Dimineața vor fi -8 grade, iar la orele amiezii -3.

În sud, de asemenea se anunță cer senin, iar temperaturile vor rămâne scăzute. Ziua va începe cu -8 grade, iar în a doua jumătate se vor înregostra -2 grade.

La Chișinău va fi senin, însă pâna la amiază norii se vor aduna pe cer. La noapte, temperatura va coborâ până la -7 grade, iar pe timp de zi vom avea -2 grade.