/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Între viață și moarte. Cum se simt cele două victime ale accidentului de la Anenii Noi

16 ianuarie 2018, ora 18:30

„În cazul în care se va stabiliza și vor fi stabiliți indicii vitali a organelor afectate, ele vor suporta interveniții chirurgicale, dar atât timp cât se află în reanimare încă nu putem vorbi despre vreo intervenție,” a menționat Petru Craveț, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Starea mamei s-a agravat față de ziua de ieri, fiind operată deja de două ori la picior. Cealaltă femeie, de 23 de ani, se află în stare gravă, dar stabilă. Cele două femei, care luptă acum pentru viața lor, au fost internate ieri la Urgența cu contuzii ale creierului și la plămâni. O echipă de medici a elaborat o strategie de tratament intensiv.

Acum, medicii așteaptă ca starea lor să se îmbunătățească, pentru a decide asupra intervențiilor chirurgicale.

Reamintim că, cinci persoane, patru adulți și un minor, au decedat luni în urma unui accident de circulație care a avut loc în apropiere de localitatea Todirești, raionul Anenii Noi. Din informațiile preliminare, se cunoaște că șoferul automobilului Audi, se deplasa cu viteză excesivă din direcția Chișinău. A pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens și a tamponat frontal automobilul marca Dacia.La fața locului pentru lucrări de descarcerare și deblocare au acționat 3 echipaje de pompieri și salvatori. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram