/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ L-a cântat pe Eminescu. Cătălin Josan a fost aplaudat de trecători în metroul londonez

missing
16 ianuarie 2018, ora 18:22

Artistul a văzut pianul din metroul londonez, nu a stat mult pe gânduri și a interpretat piesa „De-aș avea” pe versurile lui Mihai Eminescu.

Oriunde merg în lume, încerc să fac limba română auzită. Trebuie să învățăm să ne prețuim adevăratele valori”, a declarat interpretul pentru TV8.

Cătălin Josan susține la Londra mai multe concerte, dar nu a uitat de ziua în care s-a născut marele poet și i-a adus un omagiu. Cu această piesă artistul urma să iasă în scena Palatului Național la un concert din 2016, dar a fost exclus din lista interpreților, el organizând un „concert de protest” în fața palatului.

Deși majoritatea călătorilor din metroul din Londra nu a înțeles cuvintele, interpretul a fost aplaudat minute în șir de trecători.

Interpreții Cătălin Josan și Pașa Parfeni au intrat în dizgrațiile autorităților după ce au susținut acțiunile de protest organizate de Platforma Demnitate și Adevăr împotriva guvernării. Artiștii nu mai sunt invitați la concertele organizate de autorități din bani publici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram