/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Cel mai bun atacant al Moldovei a semnat un contract cu echipa FC Torino

missing
18 ianuarie 2018, ora 18:16

Vitalie Damașcan a fost desemnat la „Gala laureaților fotbalului moldovenesc” din 2017 cel mai bun atacant și a devenit posesor a încă două trofee – cel mai bun golgheter și cel mai bun tânăr jucător. Tânărul sportiv are în palmares cu Sheriff două titluri de campion național (2016/2017, 2017) și deținător al Cupei Moldovei (2017).

Jucătorul și-a început cariera la Zimbru pentru care a evoluat în anii 2015-2017, ulterior s-a transferat la Sheriff Tiraspol.

În Campionatul Italiei, Serie A, evoluează și un alt fotbalist moldovean, mijlocașul Artur Ioniță, care e legitimat la echipa Cagliari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram