/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Mașini răsturnate pe traseele naționale din cauza condițiilor meteo nefavorabile

missing
18 ianuarie 2018, ora 11:06

La ieșire din localitatea Puhoi, raionul Ialoveni (R-32 Chișinău-Căinari-Sălcuța), șoferul microbuzului Ford Tranzit, nu a mai putut controla unitatea de transport și a ajuns cu ea în șanț. Șoferul nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Foto: Poliția Republicii Moldova

Pe drumurile din Șoldănești trei mijloace de transport au fost tractate de pompieri în această dimineață. Tot în urma condițiilor meteo nefavorabile o ambulanță în care era un bebeluș a derapat de pe traseu. Intervenția de deblocare a ambulanței a fost efectuată de pompierii și salvatorii Secției Situații Excepționale Rezina.

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Microbuzul de pe ruta Chișinău – Izbiște s-a inversat în această dimineață pe traseu. Incidentul a avut loc în jurul orei 8.40. Potrivit forțelor de ordine, șoferul nu a ținut cont de situația climaterică și a derapat pe traseu.

În apropierea satului Bardar, pe traseul R3 Chișinău – Hîncești, un automobil a ajuns în șanț după ce a derapat de pe traseu. Din fericire nici o persoană nu a avut de suferit.

#INP informează că în urma precipitațiilor înregistrate pe teritoriul țării sub formă de ninsoare, trasee naționale blocate la moment nu sunt, dar se circulă cu dificultate, drumurile fiind presărate cu material antiderapant.

Totodată, șoferii de la gările auto din raioane, sunt avertizați și verificați de ofițerii INP dacă au cauciucurile corespunzătoare la autobuze, cele care nu corespund standardelor, li se interzice deplasarea.

În total pe teritoriul Republicii, la menținerea securității rutiere şi acordare ajutorului cetățenilor sunt implicate 126 de echipaje şi 277 de ofiţeri de patrulare. De asemenea, toate echipajele de patrulare sunt dotate cu echipament necesar pentru acordarea sprijinului cetățenilor.

Pe teritoriul țării pe parcursul nopții au fost deblocate 37 automobile, 2 autospeciale și o ambulanță care s-a blocat pe traseul din localitatea Cornești, în care se afla un copil minor în stare gravă, iar în raionul Fălești un automobil în care se afla familia cu doi copii minori, toți locuitori ai satului Bocșa.

Timp de 24 de ore pe teritoriul țării au avut loc 5 accidente rutiere grave, nicio persoană decedată și 8 traumatizate.

INP menționează că dacă vă aflați într-o situație de risc, sesizați cel mai apropiat echipaj de patrulare sau apelați numărul scurt 902.

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram