/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Sportiv care presta servicii de bodyguard liderilor politici, conducea, în paralel, o grupare criminală

missing
18 ianuarie 2018, ora 16:52

Acesta a fost reținut miercuri, 17 ianuarie, la punctul de trecere al frontierei de stat Sculeni, în timp ce încerca să părăsească teritoriul RM.

Tânărul a fost escortat la sediul oficiului Rîșcani al Procuraturii mun.Chișinău, fiind reținut pentru 72 ore.

Reamintim că, la 21 decembrie, trei tineri au fost reținuți fiind suspectați de implicarea în transportarea și comercializarea stupefiantelor pentru clienții cluburilor de noapte. Suspecții de 21, 29 și 30 de ani, locuitori a mun. Chișinău, practică body-building-ul la nivel profesional, participând și la campionate internaționale.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii de investigații, s-a stabilit că aceștia au creat o rețea de distribuire a drogurilor în localurile de agrement din capitală, fiind responsabili și de introducerea prin contrabandă a drogurilor pe teritoriul țării.

Astfel, la 8 decembrie curent, în adiacentul unei săli sportive din sectorul Botanica, au fost reținuți doi dintre suspecți în momentul transmiterii unei cantități de 250 pastile Ecstasy.

Totodată, în sectorul Botanica al capitalei a fost reținută încă o persoană, care era destinatarul a 300 de pastile, fiind depistate și asupra sa pastile Ecstasy. Destinatarul drogurilor se ocupa cu comercializarea acestora clienților, inclusiv în locurile de agrement, cluburile de noapte.

Ca urmare a acțiunilor desfășurate, au fost depistate și ridicate peste 300 de pastile Ecstasy, 30 000 lei, au fost ridicate două automobile de lux de model BMW cu valoarea totală de aproximativ 20.000 Euro și în privința cărora urmează să fie aplicat sechestrul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram