/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Aeroportul Chișinău: Mai multe curse au întârziat, iar cea spre Londra a fost anulată

18 ianuarie 2018, ora 18:59

Cursa spre Moscova a fost amânată de 2 ori și ar putea decola abia la ora 20.20 de minute. La fel s-a întâmplat și cu avionul ce urma să decoleze spre București la ora 5.45, dar a zburat abia în a doua jumătate a zilei.

Deja suntem aici de mai bine de șase ore și trebuie să mai așteptăm încă 8 ore până la ora 21:00”.

Am stat câteva ore fără explicații, ca acum să aflăm că zborul a fost anulat și merg să cer explicații”.

Nu este plăcut să stăm așa toată ziua, fără mâncare, pe scaun. Nu este soluția cea mai bună.”

Olesea urma să obțină astăzi postul de muncă pe care și l-a dorit mult timp, dar, din cauza blocajelor din aeroport, nu a mai ajuns la interviul cu angajatorul din străinătate.

Ne-am îmbarcat în avion, am stat acolo aproape o oră, după care am coborât și am intrat în sala de așteptare. Ne-au oferit un voucher pentru o apă și o tartină și mi s-a spus că vom decola la 12.00, iar la 13.00 m-au anunțat că zborul a fost anulat”, Olesea Trohin, pasager.

O altă familie de moldoveni, care urma să ajungă la Londra, a rămas în aeroport. Mâine, ei ar trebui să fie deja la serviciu.

Până nu am telefonat și am cerut explicații, nu ne-au anunțat nimeni. Doar ne anulau și ne anulau. Iar acum am stat în rând o oră ca să ne anuleze biletele.”

Contactată de TV8, șefa marketing a companiei care deține aeroportul, Nino Chubinashvili, ne-a spus că pe Aeroportul International Chișinău se muncește intens, iar cursele care au fost anulate vor decola cu întârziere. În schimb, la Gara Feroviară toate cursele de tren circulă conform programului.

Nu a fost afectată circulația trenurilor. Trenurile circulă în regim normal după grafic. Sperăm că în continuare vor fi întreprinse măsurile necesare pentru deszăpezirea șinelor, pentru ca să nu fie întreruptă circulația trenurilor.” Mihail Arusoi, directorul Gării Feroviare Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram