/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un moldovean a devenit erou în Canada după ce a evitat o catastrofă

missing
19 ianuarie 2018, ora 10:38

Potrivit TVA Nouvelles, Mihai Gilca locuiește la Quebec de mai mult de patru ani și este șofer de camion. Moldoveanul a ajuns erou după ce camionul său a fost cuprins de flăcări în timp ce se deplasa într-un tunel. Potrivit jurnaliștilor locali, Mihai a reacționat prompt și a evitat o posibilă catastrofă.

„Când am intrat în tunel, am văzut o explozie la anvelopă. Eram la mijlocul tunelului. După aceea am văzut fum și am înțeles că e periculos. Am accelerat pentru ca să ies mai repede din tunel”, a menționat Mihai Gilca pentru TVA Nouvelles.

Autoritățile au lăudat „sângele rece” al moldoveanului, care a reușit să evite tragedia. Șoferul nu a fost răniti și nici o persoană nu a avut de suferit în urma accidentului.

Odată ce adrenalina a trecut, Mihai a recunoscut că a fost afectat de incident și că urmează să își ia câteva zile libere.

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram