/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Strășeni: Viceprimarul orașului și copilul acesteia au ajuns în comă la spital, iar soțul femeii a murit intoxicat

missing
19 ianuarie 2018, ora 19:08

Apelul la fost primit la ora 07:11, iar echipa de asistență medicală urgentă a ajuns la fața locului unde au depistat doi adulți și un copil. Una dintre persoane a fost declarată moartă, iar cealaltă persoană și copilul erau în stare de comă.

Dimineața au fost aduși la spitalul din Strășeni, secția internare, apoi la reanimare. Acolo s-au făcut măsuri de resuscitare, fiindcă erau în comă, și copilul și mama. Pe parcurs starea lor s-a agravat,” a declarat pentru TV8 Iurie Topor, șeful interimar al spitalului din Strășeni.

Victimele au fost găsite de bunica băiatului, care se afla într-un alt compartiment al casei. Starea mamei și a băiatului de 12 ani s-a agravat. Pacienții au fost transportați la Chișinău pe rând. Victimele au fost transportate la Chișinău prin intermediul serviciului AVIASAN. Copilul a fost transportat la Centrul Mamei și Copilului și se află în stare gravă, iar mama se afla în Secția toxicologie a unul alt spital din Capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram