Tragedie într-o familie din Strășeni. Viceprimarul orașului, Elena Pereu, și copilul acesteia au fost spitalizați, în stare gravă, fiind intoxicați cu gaze. Soțul acesteia, de aproximativ 50 de ani, a murit.

Apelul la fost primit la ora 07:11, iar echipa de asistență medicală urgentă a ajuns la fața locului unde au depistat doi adulți și un copil. Una dintre persoane a fost declarată moartă, iar cealaltă persoană și copilul erau în stare de comă.

Dimineața au fost aduși la spitalul din Strășeni, secția internare, apoi la reanimare. Acolo s-au făcut măsuri de resuscitare, fiindcă erau în comă, și copilul și mama. Pe parcurs starea lor s-a agravat,” a declarat pentru TV8 Iurie Topor, șeful interimar al spitalului din Strășeni.

Victimele au fost găsite de bunica băiatului, care se afla într-un alt compartiment al casei. Starea mamei și a băiatului de 12 ani s-a agravat. Pacienții au fost transportați la Chișinău pe rând. Victimele au fost transportate la Chișinău prin intermediul serviciului AVIASAN. Copilul a fost transportat la Centrul Mamei și Copilului și se află în stare gravă, iar mama se afla în Secția toxicologie a unul alt spital din Capitală.