/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un bărbat din Vulcănești, transportat cu elicopterul la Chișinău. Avea multiple traumatisme

19 ianuarie 2018, ora 15:06

Din cauza multiplelor traume, craniocerebrală, contuzie cerebrală, hematom cerebral, fractura coastelor 2-10 din dreapta și stînga și în urma deciziei consiliumului, s-a hotărât tratarea acestuia la IMSP Institutul de Medicină Urgentă. Deoarece transportarea terestră prezenta riscuri majore pentru viața pacientului, a fost solicitat elicopterul serviciului SMURD din România.

În după amiaza acestei zile, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo iar pacientul a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Acesta va fi supus tratamentului intensiv și intervențiilor chirurgicale necesare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram