/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Patru teroriști au deschis focul în hotelul Intercontinental din Kabul

20 ianuarie 2018, ora 20:36

Sursa citată nu a menţionat dacă există victime însă a precizat că “atacul este în curs de desfăşurare”. Atacul a început cu o explozie şi curentul electric a fost întrerupt, a afirmat o sursă din cadrul serviciului de luptă împotriva terorismului, scrie Agerpres.

Comandoul a deschis focul la etajul al patrulea al hotelului, înainte de a se refugia la etajul al doilea, potrivit unei alte surse de securitate.

“Pot auzi focuri de armă la primul etaj, însă nu ştiu unde sunt. Stăm ascunşi în camerele noastre. Asiguraţi-vă că ajutorul ajunge rapid”, a afirmat un client pentru AFP sub rezerva anonimatului.

Potrivit unui jurnalist AFP aflat în apropiere, drumurile principale care duc la hotel, situat în vestul capitalei Kabul, au fost închise circulaţiei.

Hotelul Intercontinental din Kabul a mai fost ţinta unui atac revendicat de talibani în iunie 2011, care s-a soldat cu 21 de morţi. De atunci, hotelul se află sub supravegherea forţelor de ordine şi accesul este rezervat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram