/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ Situația în țară: Din cauza condițiilor meteo, fără energiei electrică rămân 62 localități din 7 raioane

missing
20 ianuarie 2018, ora 08:40

Pe parcursul a 24 de ore pentru deszăpezirea și curățarea traseelor au fost antrenate 230 unități de tehnică cu 377 persoane.

Conform informației oferite de furnizorii de energie electrică către data de 20 ianuarie, ora 7.00 mai rămân fără energiei electrică 62 localități din 7 raioane. Urmează să fie reconectați consumatori din raioanele Criuleni, Căușeni, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Taracla, Cimișlia și UTA Găgăuzia.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au avut 7 intervenții pentru deblocarea mijloacelor de transport, fiind tractate 10 mijloace auto, inclusiv o ambulanță cu pacient.

Acțiunile salvatorilor au fost necesare pe drumuri locale și trasee din raioanele Șoldănești, Anenii Noi, Criuleni, Taraclia, Dubăsari, Rezina, Orhei și Cantemir.

Pentru monitorizarea, prevenirea și lichidarea situațiilor de risc, în toată țara au intervenit 463 de salvatori și pompieri cu 135 de autospeciale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram